Viitor sumbru la Steaua. Trei lucruri care trebuie să se întâmple urgent pentru ca echipa campioană să nu dispară!



022 сентября 2015

 

Viitor sumbru la Steaua. **Trei lucruri care trebuie să se întâmple urgent** pentru ca echipa campioană să nu dispară!

Steaua a câștigat meciul cu Chiajna (3-1), dar ultimele evenimente de la echipa roș-albastră fac ca situația să rămână în continuare una tensionată. Suporterii nu vin la meciuri, iar cei puțini care ajung la stadion contestă jocul echipei și fotbaliștii. Gigi Becali a redus salariile tuturor și vrea să se retragă, așteptând ieșirea din închisoare a lui MM Stoica. Peste toate acestea, formația campioană are interzis în Ghencea, iar conflictul cu Armata pentru siglă și palmares deteriorează și el o atmosferă și așa șubredă.

În aceste condiții, steliștii așteaptă ca pe o minune sosirea fostului manager general al echipei. Revenirea lui MM Stoica, împăcarea cu suporterii și reîntoarcerea echipei în Ghencea sunt cele trei lucruri care pot remedia situația la Steaua. Cel puțin asta este părerea antrenorului secund Nicole Dică.

”Nu înțeleg atitudinea suporterilor față de Alex Chipciu. Consider că el a făcut un joc foarte bun astăzi, a reușit să și marcheze, a depus un efort extraordinar. Și-a mai creat alte 2-3 ocazii de a marca. Nu ne pică bine acest lucru, jucăm pe un asemenea stadion, un stadion de 55.000 de locuri și vin 4-5 mii de oameni la meci. Ne dorim din tot sufletul ca suporterii să vină alături de echipă, să vină în număr din ce în ce mai mare.

Ne dorim să câștigăm meciurile viitoare și probabil numai prin victorii putem să-i aducem din nou la stadion”, crede Nicolae Dică.

Cât despre revenirea în Ghencea, secundul lui Mirel Rădoi e de părere că întoarcerea în ”Templu” i-ar aduce și pe fani înapoi.

”Acum două săptămâni, chiar speram și credeam că o să putem să revenim în Ghencea. Credeam că o să ajungem la o înțelegere cu cei de la Armată. Sper și îmi doresc ca în cel mai scurt timp să ne întoarcem în Ghencea, iar suporterii să revină alături de echipă”, a mai spus fostul decar al Stelei.

Dică susține că dacă nu se îndeplinesc aceste condiții, Steaua riscă să dispară. ”Sperăm ca Armata să se gândească foarte bine și să nu-și bată joc de un club cum este Steaua, pentru că este păcat ca un club ca Steaua în câțiva ani să dispară. Cu toate acestea, 60.000 de euro pe lună, cât cere Armata pentru siglă, mi se pare prea mult”, a punctat secundul Stelei.

Dincolo de aceste aspecte, o a treia condiție ar trebui îndeplinită cât mai repede, pentru ca roș-albaștrii să-și regăsească echilibrul și liniștea.

”Revenirea lui Mihai Stoica va schimba foarte multe, pentru că el este liantul între echipă și conducere. Este un om cu experiență, care cunoaște fotbal foarte bine, se pricepe la jucători și întotdeauna este omul care ajută echipa în momentele foarte grele. Ne dorim din tot sufletul ca el să vină cât mai repede alături de echipă”, a încheiat Dică.

Gigi Becali anunțase, săptămâna trecută, că Gică Popescu și Mihai Stoica se vor ocupa de echipă odată cu ieșirea acestora din închisoare. Între timp, însă, ”Baciul” a negat că ar avea de gând să revină în fotbal și a spus că, dacă ar face-o, totuși, va fi doar împreună cu Hagi.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑