&SONDAJ A fost acordat corect penalty-ul prin care Schalke a câștigat în ultimul minut cu Sporting?



022 октября 2014

 

**VIDEO&SONDAJ** A fost acordat corect penalty-ul prin care Schalke a câștigat în ultimul minut cu Sporting?

Schalke 04 - Sporting Lisabona a fost unul dintre cele mai palpitante dueluri de marți seară, din etapa a treia a grupelor UEFA Champions League. Germanii au câștigat cu 4-3 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), după ce au transformat un penalty în minutul 90+3, dar portughezii au contestat îndelung acordarea loviturii de la 11 metri.

Finalul fierbinte a fost în tonul desfășurării întregii partide. Sporting a deschis scorul, apoi au urmat 3 goluri ale gazdelor. Portughezii au rămas în inferioritate numerică, dar au reușit să egaleze, iar scorul era 3-3 în minutul 78.

Huntelaar a provocat penalty-ul din al treilea minut de prelungiri, cu o lovitură de cap, iar mingea l-a lovit în figură pe un fundaș al portughezilor, venit la blocaj. Deși avea mâinile într-o poziție nefirească, putând să blocheze mingea, dacă traiectoria ei era alta, reluările arată cu nu a jucat-o cu mâna și a respins cu fața, dar brigada rusă, condusă de la centru de Sergei Karasev, a arătat punctul cu var.

Choupo-Moting i-a adus lui Schalke prima victorie în acest sezon de UCL, la debutul lui Roberto Di Matteo pe banca formației din Gelsenkirchen în cea mai puternică întrecere a cluburilor.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

 

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑