Spectacol in derby-ul etapei a 17-a din Anglia, dintre Liverpool si Arsenal. Meciul s-a incheiat 2 la 2



022 декабря 2014

Spectacol total aseara in derby-ul etapei a 17-a din Anglia, dintre Liverpool si Arsenal. Cormoranii au scos o remiza dramatica dupa ce au egalat in al saptelea minut de prelungiri. Meciul s-a incheiat 2 la 2.


Primele goluri a derby-ului dintre Liverpool si Arsenal au venit dupa o prima repriza dominata de gazde. Coutinho a deschis scorul in minutul 45, insa Liverpool nu au intrat la pauza in avantaj. Peste numai doua minute, in prelungirile primei parti, Mathieu Debuchy a marcat la primul sut pe poarta trimis de Arsenal. 

 

Un alt francez al lui Arsenal, Olivier Giroud i-a adus pe oaspeti in avantaj in minutul 68, cu un sut printre picioarele portarului Brad Jones. In plus, in minutul 90, Arsenal avea si un om in plus pe teren, dupa ce atacantul cormoranilor Fabio Borini a incasat rapid doua cartonase galbene si a fost eliminat. Tunarii mergeau incet dar sigur, spre cea de-a 400 victorie din cariera pentru tehnicianul Arsene Wenger, dar nu a fost sa fie. Salvarea lui Liverpool a venit din partea lui Martin Skrtel, care a punctat cu o lovitura de cap, in al saptelea minut de prelungiri.

 

2 la 2 a fost scorul final pe Anfield Road, iar echipa lui Brendan Rodgers a ajuns la al treilea meci fara victorie in campionat si este pe pozitia a 10-a. De partea cealalta Arsenal e pe locul 6 in Anglia, avand cu 5 puncte mai mult.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: liverpool, arsenal londra, derby,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑