Spectacolul Euroligii revine la Digi Sport! Duel de la distanță între Real și Barca



 

**VIDEO** Spectacolul Euroligii revine la Digi Sport! Duel de la distanță între Real și Barca

Zi specială la Digi Sport. Trei meciuri din cea mai importantă competiţie a baschetului european vor fi transmise în direct, cu începere de la ora 18:45. Real Madrid, Barcelona şi Fenerbahce sunt în faţa a trei dispute uriaşe.

Real Madrid deschide balul la Moscova, acolo unde va da piept cu ŢSKA. Este una dintre cele mai vechi rivalităţi, iar spaniolii au de gând să îşi mențină supremaţia. Real este singura echipă neînvinsă din competiţie, cu cea mai bună ofensivă, dar ruşii au o apărare de fier. Derby-ul grupei F va transmis în direct de Digi Sport 2, de la ora 18:45.

În direct la Digi Sport 3, de la ora 20:00, Fenerbahce va întâlni Panathinaikos. Pentru antrenorul gazdelor va fi un meci cu adevărat special, deoarece Obradovic a câştigat de cinci ori Euroliga de pe banca grecilor.

Seara se încheie cu un derby spaniol. Barcelona - Unicaja Malaga va fi în direct pe Digi Sport 3, de la ora 21:45. Dacă Unicaja s-a impus în campionat, gruparea blau-grana îşi doreşte revanşa şi speră să rămână neînvinsă în grupa E.  

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑