Schimbarea pe care nimeni nu a înţeles-o. Jucătorii Barcelonei, surprinşi de Luis Enrique



023 февраля 2015

 

**VIDEO** Schimbarea pe care nimeni nu a înţeles-o. Jucătorii Barcelonei, surprinşi de Luis Enrique

FC Barcelona a pierdut meciul de pe teren propriu cu Malaga, scor 0-1, primul eşec după 11 victorii consecutive, iar catalanii au ratat şansa de a reveni pe primul loc în La Liga chiar şi pentru o singură zi.

La finalul partidei, Luis Enrique a recunoscut că victoria celor de la Malaga a fost una meritată, Barça arătând ca o echipă dezorganizată şi fără o idee clară de joc, în ciuda faptului că a avut o posesie a balonului de peste 70%.

La degringolada din jocul catalanilor a contribuit şi decizia lui Luis Enrique de a-l înlocui pe Dani Alves cu Javier Mascherano, în minutul 73 al partidei de pe Camp Nou. Schimbarea făcută de antrenorul de 44 de ani i-a luat prin surprindere pe jucători şi a creat şi mai multă confuzie în rândul echipei.

Cea mai bună dovadă o reprezintă reacţia lui Gerard Pique din momentul schimbării, fundaşul Barçei uitându-se uimit către bancă şi solicitând explicaţii despre modul în care echipa trebuie să se reaşeze pe teren.

Mai mult decât atât, la antrenamentul desfăşurat duminică, prima zi după meciul cu Malaga, Luis Enrique nu a discutat deloc cu elevii săi, şedinţa de pregătire având loc într-o linişte neobişnuită. Potrivit cotidianul Marca, acest lucru confirmă faptul că tehnicianul catalanilor evită să vorbească cu jucătorii după partide.

Eşecul suferit în faţa andaluzilor face ca relaţia dintre antrenor şi jucători, în special cea cu Lionel Messi, să fie din nou una incertă, după ce seria de 11 victorii după înfrângerea de la San Sebastian a ajutat la calmarea spiritelor în vestiarul de pe Camp Nou.

VIDEO: Rezumatul meciului Barcelona - Malaga 0-1

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑