Nu a mai pierdut de 10 etape in Anglia si ataca podiumul. Liverpool traverseaza cea mai buna perioada a sezonului



023 февраля 2015

Liverpool traverseaza cea mai buna perioada a sezonului, iar aseara a obtinut o noua victorie, 2 la 0 in deplasare cu Southampton. Pentru cormorani, fotbalistul nationalei Braziliei, Philippe Coutinho a marcat un gol senzational.


Coutinho a inscris golul superb in minutul 3 al duelului cu Southampton. Executia sa lobata a lovit si bara inainte sa intre in poarta aparata de Forster. Dupa aceasta in prim plan a fost portarul lui Liverpool, Mignolet, care a intervenit salvator in cateva randuri. Desi Southampton a dominat partida, contrar cursului jocului sfintii au mai incasat un gol in repriza a doua. Pentru Liverpool a marcat Raheem Sterling. Astfel, cormoranii castiga cu 2 la 0 si acumuleaza 45 de puncte. Acum Liverpool spera sa prinda iar un loc de Liga Campionilor, deoarece se afla la doar 3 puncte de Arsenal, care este pe locul 3. Tot aseara, in campionatul Angliei, s-au mai disputat si alte doua partide. Tottenham a obtinut o remiza nesperata, 2 la 2 cu West Ham, dupa un penalty marcat in minutul 96. 

 

Deasemenea Everton a tremurat in fata ultimei clasate Leicester,(LESTER) cu care la fel a remizat 2 la 2. Everton a egalat prin Lukaku, in minutul 89 al intalnirii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: liverpool, anglia, everton,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑