Artur Ionita si echipa au tinut in sah formatia AS Roma. Verona a remizat acasa cu gruparea din capitala



023 февраля 2015

Verona a remizat acasa cu gruparea din capitala, scor 1 la 1, intr-un meci de campionat. Fotbalistul moldovean a jucat din start si a fost schimbat in minutul 69.


Cel mai bun fotbalist moldovean din anul 2014, Artur Ionita nu a mai fost titular la Verona de 4 meciuri. Totusi, ieri antrenorul Andrea Mandorlini a contat pe el si l-a trimis pe teren din primele minute ale unuia din cele mai grele meciuri ale sezonului. AS Roma a dominat cu autoritate posesia balonului si a inscris prima. Capitanul Francesco Totti a trimis un sut imparabil de la 25 de metri. 

 

Golul incasat i-a motivat pe jucatorii echipei Verona, care au fortat in atac si au egalat. Jankovic a marcat in urma unei centrari din corner. In repriza secunda gazdele au avut o sansa buna de a marca. La o combinatie eleganta, Ionita a intrat in viteza in careu, i-a pasat lui Hallfredsson, insa sutul acestuia a fost blocat pe linia portii de un fundas advers. Verona si AS Roma au incheiat la egalitate partida, scor 1 la 1. Echipa din capitala ocupa locul 2 in campionatul Italiei, cu 48 de puncte. Liderul Juventus are deja un avans de 9 puncte. Tot ieri, AC Milan a invins cu 2 la 0 gruparea Cesena, acasa. Au marcat Bonaventura si Pazzini. Diavolii milanezi se afla pe locul 8 in Serie A. Ei sunt la 7 puncte in spatele pozitiei a 4-a, care permite participarea in Liga Campionilor in sezonul urmator. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Artur Ionita, as roma, verona,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑