Echipele din Formula 1 CONTINUĂ să-şi prezinte "bijuteriile"



023 февраля 2016

Campionul mondial Lewis Hamilton şi coechipierul său Nico Rosberg au dezvelit noul bolid Mercedes. La Barcelona şi-au mai prezentat monoposturile debutanta Haas, dar şi Force India.

Echipa Mercedes, campioana mondială în Formula 1, și-a prezentat noul monopost în ziua testelor dinaintea sezonului, care au avut loc de această dată la Barcelona. Bolidul este aproape identic din punct de vedere vizual cu cel din finalul sezonului precedent, însă aripa faţă este uşor schimbată.

"Am participat la foarte multe curse într-o perioadă lungă de timp şi pot spune că este mereu interesant când eşti la volanul unui monopost nou. Cred că emoţiile sunt asemănătoare  celor pe care le ai când îți cumperi o maşină nouă", a spus Hamilton. 

Echipa americană Haas, debutantă în Formula 1, și-a prezentat și ea monopostul, cel care va fi pilotat de francezul Romain Grosjean și mexicanul Esteban Gutierrez.

Haas dispune de motoare Ferrari, în timp ce șasiul este realizat de compania italiană Dall'Ara. Culorile monopostului sunt un mix de gri și negru, în timp ce nasul mașinii este roşu.

Haas devine prima echipă americană ce revine în Formula 1 după o absență ce a durat 30 ani.

Tot la Barcelona și-a prezentat publicului noul bolid și Force India. Monopostul a fost dezvelit de către piloţii echipei: mexicanul Sergio Perez şi neamțul Nico Hulkenberg.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑