Pepe a găsit explicațiile eșecului din El Clasico: "Golul lui Suarez ne-a ucis!"



 

Pepe a găsit explicațiile eșecului din El Clasico: **

VIDEO Barcelona - Real 2-1. Real s-a îndepărtat de titlul din Primera Division după înfrângerea suferită în deplasare în fața Barcelonei, scor 1-2.

După o primă repriză în care a controlat ostilitățile, cei de la Real nu au mai avut aceeași prestație bună și după pauză, iar golul lui Luis Suarez, din minutul 56, a adus victoria catalanilor.

Titular pe Camp Nou, Pepe știe unde a pierdut Realul duelul cu marea rivală. Acesta crede că reușita lui Suarez a fost decisivă, madrilenii nereușind apoi să-l mai pună cu adevărat la treabă pe Bravo. Interesant este că atacantul Barcelonei l-a învins pe Casillas după ce a fost pierdut din marcaj chiar de fundașul oaspeților.

"Golul lui Suarez ne-a ucis! Am avut o posesie bună în prima repriză, dar și ocazii de gol, iar în partea a doua am mai jucat doar cu inima, fără să mai fim lucizi. Totuși, avem calitate să câștigăm la La Liga. Diferența este de 4 puncte și trebuie să luptăm! Va fi greu, dar trebuie să avem în minte exemplul de anul trecut, când titlul s-a decis în ultima etapă", a spus Pepe.

VIDEO Barcelona - Atletico 1-1. Atletico Madrid a cucerit campionatul în sezonul trecut chiar pe Camp Nou. Catalanii aveau nevoie de victorie, însă oamenii lui Diego Simeone au reușit să evite înfrângerea după golul lui Godin, într-un meci la care au asistat aproape 100.000 de oameni.

Real a încheiat La Liga doar pe locul 3 (87 de puncte), la egalitate cu Barcelona. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑