Șumudică, după înfrângerea Chiajnei la revenirea pe bancă: "Aveam moralul bun și am sfeclit-o!"



 

**VIDEO** Șumudică, după înfrângerea Chiajnei la revenirea pe bancă:

VIDEO Concordia - Ceahlăul 0-1. Marius Șumudică a revenit pe bancă, după suspendarea de 4 etape primită la începutul returului, după eliminarea din meciul cu Astra.

Revenirea sa a coincis cu prima înfrângere a ilfovenilor, după o serie de 8 etape de invincibilitate. Cu toate acestea, Șumudică este de părere că elevii săi au jucat bine și doar ghinionul a făcut ca tocmai golul să le lipsească, deși au avut mai multe șanse de gol, în timp ce oaspeții de luni au marcat la singura lor ocazie.

Tehnicianul Concordiei susține că se aștepta ca în dreptul echipei sale să apară și o înfrângere, după mai multe meciuri și ia asupra sa vina acestui insucces, reuproșându-și că nu a reușit să îi facă pe elevii săi să înțeleagă că meciul cu Ceahlăul era cel mai greu care putea să vină după un succes răsunător, precum victoria din etapa trecută, 3-0 pe terenul lui Dinamo.

"Acum, ce să fac, să stau în tribună la toate meciurile? Am mai stat pe bancă și am câștigat, nu asta e problema. Nu am gestionat foarte bine momentele de după meciul cu Dinamo. Sunt mulțumit de aportul jucătorilor, am jucat și am avut o sumedenie de ocazii, dar am ratat. Ei au ajuns o singură dată la poarta noastră și ne-au dat gol. Noi am ajuns de 7 ori la poartă în prima repriză, nu am reușit să marcăm. Fotbalul ăsta mai e corect? Câteodată e nedrept, dar luăm lucrurile ca atare. Eu le-am spus că să vină și o înfrângere, fiindcă nu suntem o echipă care să se bată la cupele europene, ci la evitarea retrogradării. Azi am avut ghinion. Aveam moralul bun și am sfeclit-o.", a declarat Marius Șumudică, la finalul meciului Concordia Chiajna - Ceahlăul 0-1.

"Probabil că nu suntem încă pregătiți mental să ne luptăm în partea superioară a clasamentului. Îmi asum acest rezultat, de data asta eu sunt cel vinovat că nu am reușit să îi aduc mai limpezi la minte. Le-am atras atenția tuturor, de la primul jucător la ultimul om din club. Le-am spus că ăsta e cel mai greu meci posibil în momentul de față. Potență am avut, am jucat, i-am forțat să ia cartonașe galbene, roșii. Doar că i-am cam lăsat să tragă de timp. Au fost doar 4 minute de prelungiri și pentru ce s-a întâmplat astăzi e cam puțin, dar asta e.", a adăugat tehnicianul grupării ilfovene.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑