Fanii care i-au agresat pe Jese, Bale și Ramos, identificați. Unul dintre ei, decăzut din drepturile de socio



 

**VIDEO** Fanii care i-au agresat pe Jese, Bale și Ramos, identificați. Unul dintre ei, decăzut din drepturile de socio

Înfrângerea pe Camp Nou, în El Clasico, nu le-a picat prea bine fanilor lui Real Madrid. Trei dintre ei i-au așteptat pe jucători duminică noaptea, la părăsirea cantonamentului de la Valdebebas, pentru a le cere socoteală.

Mașinile lui Jese Rodriguez și Gareth Bale au fost atacate, iar jucătorii au fost jigniți și agresați, în jurul orei 2:30, ora locală, când fotbaliștii ”galactici” au plecat spre casă cu autoturismele personale. Fanii supărați le-au reproșat jucătorilor înfrângerea și evoluția sub așteptări din meciul cu Barcelona.

Singurul dintre cei atacați, Sergio Ramos, le-a ținut piept agresorilor. ”Care e problema? Credeți că asta e atitudinea corectă? Când pierdem o facem cu toții, așa cum se întâmplă și atunci când câștigăm”, le-a răspuns fundașul.

Clubul madrilen nu a lăsat lucrurile așa și, astăzi, luni, 23 martie, a emis un comunicat de presă în care spune că i-a identificat pe fanii agresivi și că doar unul dintre aceștia e ”socio Real Madrid”. Acesta din urmă va fi expulzat imediat din rândurile ”socios”, considerându-se că fapta sa este una ”foarte gravă”.

În comunicatul oficial al clubului madrilen se arată următoarele: ”În fața incidentului apărut azi noapte în apropierea cantonamentului lui Real Madrid, protagonizat de trei persoane, clubul Real Madrid CF vrea să clarifice următoarele:

1. Clubul a identificat autorii acestor acțiuni grave și volente împotriva mai multor jucători ai echipei, unul dintre ei fiind socio al lui Real Madrid.

2. A fost însărcinată Comisia de Disciplină a Clubului cu identificarea acelui socio, solicitând expulzarea imediată din cadrul clubului, pentru o infracțiune considerată extrem de gravă.

3. În această după-amiază s-a reunit, în regim de urgență, Comisia de Disciplină și a decis deschiderea unei proceduri disciplinare și să-l suspende pe termen nedeterminat din toate drepturile de socio, precum și să-i interzică accesul pe Santiago Bernabeu și pe toate terenurile și bazele aparținând lui Real Madrid.

4. Real Madrid a adus la cunoștința Comisiei Naționale Antiviolență faptele petrecute, precum și identificarea autorilor acestora, solicitându-i să aplice sancțiunile pe care le consideră oportune.

5. Totodată, Real Madrid va întreprinde împotriva autorilor acestor fapte toate acțiunile legale corespunzătoare.”

Vezi mai jos momentul în care fotbaliștii Realului au fost agresați:


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑