Spectacol și adrenalină în munții Alaska! 31 de schiori au participat la Freeride World Tour



Spectacol total la a patra etapă a competiţiei Freeride World Tour. Participanţii au coborât de la o înălţime de 600 metri. În proba de schi desfășurată în munţii Alaska câştigătorii au devenit Logan Pehota şi Eva Walkner. 

31 de participanţi şi-au măsurat puterile la a patra etapă a turneului Freeride World Tour, care s-a desfăşurat în munţii Alaska. Ei au ajuns la linia de start cu elicopterul.

Din cauza vremii proaste, această rundă a fost amânată pentru câteva zile.

În proba de schi masculin a triumfat canadianul Logan Pehota. El l-a devansat pe liderul clasamentului general Loic Collomb-Patton. Francezul a ocupat locul secund, în timp ce podiumul a fost completat de americanul Drew Tabke.

"Am urmărit o grămadă de reluări video şi poze cu acest traseu noaptea trecută. Am adormit cu greu, dar am realizat ceea ce am planificat și am terminat competiţia pe prima treapta a podiumului", a declarat schiorul Logan Pehota.

În proba de schi feminin a învins Eva Walkner din Austria. Suedeza Matilda Rapaport a ocupat poziţia a doua, iar italianca Arianna Tricomi a fost a treia clasată.

"Totul a mers minunat. Sunt foarte şi foarte fericită, nu-mi vine să cred. Victoria din munţii Alaska reprezintă cel mai important lucru", a spus Eva Walker. 

Proba masculină de snowboard a fost câştigată Ryland Bell. Originar din Alaska, Bell a fost favoritul publicului din Statele Unite.

La feminin a triumfat elveţianca Anne-Flore Marxer.

Următoarea etapa a competiţiei Freeride World Tour se va desfășura pe 2 aprilie şi va avea loc în localitatea Verbier din Elveţia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑