Plan pentru preluarea și reinventarea Rapidului: "Clubul e reprezentat de niște oameni care n-au față de el"



 

**VIDEO** Plan pentru preluarea și reinventarea Rapidului:

Impresarul Florin Manea, fiul fostei glorii a Rapidului, Nicolae Manea, continuă disputa cu actuala conducere a clubului giuleștean.

Acționarul majoritar al alb-vișiniilor, Valerii Moraru, a amânat luni întregi o plată de 9.500 de euro către fostul fotbalist, antrenor și președinte al clubului, atrâgându-și critici serioase din partea familiei acestuia. În urmă cu o lună, unul dintre fiii lui Nicolae Manea a făcut o notificare către Comisia de Licențiere, pentru neplata restanței de anul trecut.

Acum, celălalt fiu al fostei glorii giuleștene, agentul FIFA Florin Manea, continuă conflictul cu șefii de la Rapid: "Suntem reprezentați de niște oameni care nu au faţă de Rapid, nici nu ar trebui să calce la Pro Rapid".

Impresarul a dezvăluit că are un plan pentru a prelua și a reinventa clubul alb-vișiniu, garantând că ar fi alături de proiectul său și actualele glorii, cum ar fi Pancu, Săpunaru și Daniel Niculae.

"Am o dorință. Poate, în câțiva ani, să pot să reinventez Rapidul cu care am crescut, poate îmi ajută Dumnezeu și devin patron la Rapidul cu care am crescut. Am deja un plan și cu ajutor de la Dumnezeu sper să ajung acolo. Suntem reprezentați de niște oameni care nu au faţă de Rapid, nici nu ar trebui să calce la Pro Rapid. Daca aș veni mâine, aș reinventa Rapidul ăsta și Pancu și Săpunaru și Daniel Niculae ar veni lângă mine.", a declarat Florin Manea.

Nicolae Manea a jucat la Rapid din 1967 până în 1987, cu excepția unui singur sezon, 1980-1981, când a îmbrăcat tricoul Stelei. Din 1987 până în 1991 a jucat pentru Gloria Bistrița. Ultimul meci l-a avut în ziua de 21 aprilie 1991, Progresul Brăila - Gloria Bistrița 1-0. Nicolae Manea a strâns 209 meciuri pe "prima scenă" și a marcat 42 de goluri.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑