Un suporter cu dizabilităţi i-a înmânat antrenorului Manchester United o listă cu transferuri



 

Jucătorii lui Manchester United le-au readus zâmbetul pe buze unui grup de suporteri cu dizabilităţi. Fotbaliştii au împărţit autografe, în timp ce Louis Van Gall a primit o listă cu achiziţii din partea unui microbist.

Un grup de suporteri cu dizabilităţi a lui Manchester United şi-au văzut visul cu ochii. Ei au luat parte la antrenamentul echipei pe Old Trafford, iar la sfârşit au avut timp de autografe, dar şi discuţii cu jucătorii.

Unul dintre suporteri a venit cu o listă specială în care a indicat câteva nume de fotbalişti pe care ar trebui să-i transfere antrenorul Louis Van Gall la United.

Jucătorii lui United au rămas mulţumiţi că au reuşit să-i facă fericiţi pe aceşti suporteri.

"Este frumos că aceşti tineri ne susţin şi ne demonstrează că sunt puternici, chiar dacă trec prin momente dificile în viaţă. Totuşi noi le readucem zâmbetul pe buze şi suntem mândri de asta", a spus mijlocaşul United, Juan Mata.

Manchester United se află pe locul trei în Campionatul Angliei şi are cu 11 mai puncte mai puţine decât liderul Chelsea şi cu unul mai puţin decât a doua clasată Arsenal Londra.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑