Tamaș se teme că Steaua poate rata titlul în acest sezon. ”S-a accidentat Rusescu, caută un vârf!”



 

**VIDEO** Tamaș se teme că Steaua poate rata titlul în acest sezon. ”S-a accidentat Rusescu, caută un vârf!”

VIDEO Steaua - Oțelul 1-2. Eșecul pe care campioana l-a înregistrat în fața ultimei clasate a mai estompat din entuziasmul roș-albaștrilor, care se gândeau deja la cel de-al treilea titlu consecutiv.

Unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din lotul lui Costel Gâlcă este Gabi Tamaș. Fundașul central își dorește foarte mult să câștige campionatul cu Steaua, mai ales că nu are niciun astfel de trofeu în palmares.

”Se teme pentru titlu. Am vorbit cu el acum câteva zile, era foarte afectat de situația din ultima vreme, intrase chiar în disperare. Mi-a spus: ’s-a accidentat Rusescu, caută un vârf să luăm campionatul’. Gabi își dorește foarte mult să câștige campionatul cu Steaua”, a spus Florin Manea, impresarul internaționalului român.

Unul dintre cele mai așteptate meciuri din etapa a 28-a, U Cluj - Steaua, se va disputa sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Chiar dacă nu a jucat foarte mult de când a semnat cu Steaua, Tamaș nu vrea să plece din Ghencea în pauza de vară.

”Are șanse foarte mari de a continua la Steaua, mai ales că mai are doi ani de contract. A, dacă va apărea o ofertă foarte bună, atunci o să fac oferta Stelei și vom vedea”, a mai spus agentul fotbalistului.

Chestionat dacă cei din conducerea Stelei sunt mulțumiți de randamentul jucătorului, Manea jr a replicat:

”Cât este titular, cred că da. Nu pot spune că Tamaș a jucat extraordinar până acum, se vede că vine după o accidentare, că a absentat, dar nici nu putem spune că a jucat foarte prost.

Gabi Tamaș este un fotbalist de mare valoare, nu cred că Steaua poate fi nemulțumită de el.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑