Dinamo vrea să oprească Steaua din lupta pentru titlu. ”O victorie ne-ar salva returul și i-ar împiedica pe ei să ia campionatul!”



**Dinamo vrea să oprească Steaua** din lupta pentru titlu. ”O victorie ne-ar salva returul și i-ar împiedica pe ei să ia campionatul!”

Oficialii celor de la Dinamo își pun speranțe în meciul cu Steaua. O victorie obținută în marele derby ar putea salva returul în opinia celor din conducere.

Steaua a pierdut din avansul liniștitor pe care-l avea la finalul turului Ligii 1 față de cea de-a doua clasată, astfel că orice pas greșit al roș-albaștrilor de acum înainte îi poate aduce pe cei de la ASA Târgu Mureș pe primul loc.

Dinamo - Steaua, derby-ul campionatului, se va juca duminică, 3 mai, de la ora 21:00, și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Campioana va juca peste trei etape cu Dinamo, un meci care poate avea conotații directe în lupta pentru titlu. Tocmai de aceea roș-albii și-au propus să-și încurce marea rivală.

”Am putea acumula mai multe puncte în etapele viitoare, plus că un rezultat favorabil la meciul cu Steaua ar face să ne spălăm din păcate în fața suporterilor și ne-ar salva acest retur. Suporterii așteaptă o victorie în fața Stelei pentru că nu sunt în cea mai bună formă.

Steaua s-ar putea să aibă nevoie de puncte în acel meci, iar o victorie a lui Dinamo i-ar putea împiedica să ia titlul”, a spus Daniel Stanciu pentru sptfm.ro.

Dinamoviștii și-au mai împiedicat o dată marii rivali să ia campionatul. Se întâmpla în sezonul 2007-2008. Cu Andone pe bancă, CFR Cluj câștiga titlul datorită lui Dinamo.

Cu doar două etape înainte de finalul campionatului, Steaua trecuse pe primul loc și depindea numai de ea ca să câștiga cununa cu lauri. Roș-albii s-au impus însă cu 2-1 pe stadionul din ”Stefan cel Mare” iar CFR Cluj a profitat și a câștigat primul titlu din istoria clubului.

4 mai 2008
Dinamo - Steaua 2-1
Au marcat: Fl. Bratu 40-penalty, Dănciulescu 57 / Ghionea 70

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑