Chicharito, certat pentru reacția de după golul cu Atletico: ”Trebuia să-i mulțumească lui Ronaldo!”



 

**VIDEO** Chicharito, certat pentru reacția de după golul cu Atletico: ”Trebuia să-i mulțumească lui Ronaldo!”

VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid 1-0. ”Galacticii” s-au calificat în semifinalele UEFA Champions League, grație golului marcat de către Chicharito Hernandez. Bucuria mexicanului a fost considerată deplasată de un fost mare fotbalist.

”Galacticii” au marcat abia pe final, minutul 88, după o fază la care o contribuție importantă a avut-o Cristiano Ronaldo. Vedeta Realului a dat dovadă de altruism și i-a pasat în careu mexicanului, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Chicharito a fost înlocuit în minutele de prelungire, după care a plâns de bucurie pe margine. Reacția atacantului a fost criticată de Thierry Henry, care nu a apreciat modul în care acesta şi-a celebrat reuşita, de unul singur, potrivit celor de la L'Equipe.

”După părerea mea, a fost golul lui Ronaldo. Ceea ce nu mi-a plăcut după gol a fost că ai fi zis că el a câştigat Cupa Mondială”, a reacționat francezul, care este acum consultat pentru Sky Sports

Tragerea la sorți a semifinalelor UEFA Champions League (Real Madrid, Bayern Munchen, FC Barcelona și Juventus), programată vineri, 24 aprilie, de la ora 13:00, va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Toate informațiile vor fi redate în timp real și pe digisport.ro și m.digisport.ro

De obicei rezervă a lui Karim Benzema, Chicharito a profitat de faza creată de triplul Balon de Aur, Cristiano Ronaldo, pentru a marca golul calificării.

”El a avut două ocazii în acest meci înainte de asta. Însă pot să vă spun că i-ar putea mulţumi lui Ronaldo pentru această seară”, a conchis Henry.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑