I-am surclasat pe greci. Nationala Moldovei de fotbal in sala a invins-o pe Grecia, cu scorul de 5 la 1 - VIDEO



 width=
Nationala Moldovei de fotbal in sala a surclasat-o aseara pe Grecia cu scorul de 5 la 1 si merge in finala turneului, Cupa FMF. Ultimul act se joaca astazi. Moldova va intalni Azerbaidjanul.

 

Selectionata Moldovei i-a umilit aseara pe greci, insa a avut parte de emotii in prima repriza. Elenii s-au tinut tare si au blocat tentativele echipei noastre, insa doar pana in ultimul minut al reprizei, cand Moldova a obtinut un penalty. Sergiu Tacot a executat bine pentru 1 la 0. In partea secunda insa elevii lui Vladimir Vusatii s-au dezlantuit si au marcat gol dupa gol. S-a facut repede 4 la 0, dupa alte 3 reusite ale lui Muntean, Nicolaiciuc si Timbalist.


Relaxati dupa acest avantaj linistitor, fotbalistii nostri au fost taxati. Oaspetii au marcat golul de onoare prin Mantis. Pe final Tacot a mai inscris o data pentru Moldova si a stabilit scorul final de 5 la 1, iar tricolorii merg in finala turneului.


Sergiu TACOT, FOTBALIST MOLDOVA: “M-am asteptat la ceva mai mult de la ei, dar posibil noi am jucat un joc foarte bun.”
Pavel CIOBANU, PRESEDINTE FMF: “Grecia in fotbalul mare este o tara care a jucat si a castigat campionatul Europei, in futsal nu stiam si am avut emotii. ”


Oleg HILOTI, CAPITAN, NATIONALA  MOLDOVEI: “A fost greu, nu ne stiam adversarul. Pentru noi grecii au fost ca un mister.”


In acesta seara, in finala nationala Moldovei va juca in fata Azerbaidjanului, una dintre cele mai bune echipe din lume. In semifinale, azerii au spulberat-o cu 6 la 3 pe selectionata regionala a Moldovei, din Romania. 


Sergiu TACOT, FOTBALIST MOLDOVA: “Au o echipa destul de buna, chiar daca lipsesc piesele de baza, dar oricum noi o sa jucam si o sa aratam totul.”


Turneul international la futsal, Cupa FMF, este organizat la Chisinau cu ocazia aniversarii a 25-a de la crearea federatiei moldovenesti de fotbal.


Pavel CIOBANU, PRESEDINTE FMF: “Vedem ca interesul e foarte mare si de ce nu acest turneu sa fie traditional in fiecare an. Eu cred ca datele trebuie de schimbat sa se joace iarna, cand afara e friga si atunci mai multa lume o sa vina in sala.”


Sursa: protv.md
Citeste mai multe despre: grecia, moldova, fotbal in sala,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑