Finalul rămâne al Realului în meciurile cu Atletico. Chicharito, la fel ca Ramos, la Lisabona



 

**VIDEO** Finalul rămâne al Realului în meciurile cu Atletico. Chicharito, la fel ca Ramos, la Lisabona

VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid 1-0. Derby-ul madrilen din sferturile de finală ale UEFA Champions League s-a încheiat cu victoria albilor, care sunt și deținătorii trofeului, după ce anul trecut, în ultimul act, și-au învins tot concitadina, după un scenariu asemănător.

Miercuri, Javier "Chicharito" Hernandez a dat lovitura din pasa lui Cristiano Ronaldo în minutul 87, când amenințarea prelungirilor devenea tot mai apăsătoare. Grație reușitei mexicanului, "galacticii" au avut câștig de cauză și s-au calificat în semifinale fără a avea nevoie de reprizele suplimentare.

VIDEO Real - Atletico 4-1. Pe 24 mai 2014, Atletico și Real se întâlneau la Lisabona, în prima finală de UEFA Champions League disputată de două echipe din același oraș. Atunci, Atletico a condus încă din prima repriză, grație golului lui Godin (36), dar gruparea roji-blanco nu a reușit să și câștige. Realul a egalat în minutul 90+3, la ultima fază, prin Sergio Ramos, iar golul le-a "turnat plumb în ghete" elevilor lui Diego Simeone. În cele din urmă, echipa lui Ancelotti a câștigat cu 4-1, după ce a mai marcat de 3 ori în prelungiri.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport




Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑