Criza de goluri in Liga Campionilor. Real Madrid a invins-o cu 1 la 0 pe Atletico Madrid - VIDEO




Criza de goluri aseara in Liga Campionilor. In reeditarea finalei de anul trecut, Real Madrid a invins-o dramatic cu 1 la 0 pe rivala din oras, Atletico Madrid. In celalalat meci, AS Monaco s-a despartit la egalitate, 0 la 0, de Juventus.

 

Real Madrid s-a calificat greu aseara in semifinalele Ligii Campionilor. Dupa 0 la 0 in tur, echipa antrenata de Carlo Ancelotti s-a impus cu 1 la 0 pe Santiago Bernabeu, in fata rivalei Atletico si merge in careul de asi al celei mai importante competitii europene inter-cluburi. Erou aseara a fost atacantul Javier Chicharito. Mexicanul a marcat golul decisiv in minutul 88. 


Carlo ANCELOTTI, ANTRENOR REAL MADRID: “Chicharito a jucat foarte bine, a fost foarte activ. A suferit mult in acest sezon, a jucat putin, dar cred ca merita golul pe care l-a marcat. ”


Diego SIMEONE, ANTRENOR ATLETICO MADRID: “Sunt mandru ca am asa jucatori. Cred ca multi antrenori pot fi gelosi. ”


Tot aseara, Juventus Torino a reusit si ea calificarea in semifinale. Dupa ce a invins-o acasa, cu 1 la 0, pe AS Monaco, in retur Juventus nu a mai marcat si cele doua formatii s-a despartit la egalitate, 0 la 0. Astfel, Batrana Doamna ajunge in careul de asi al Ligii Campionilor dupa o pauza de 12 ani. Alaturi ce cele doua, in semifinale s-au califcat Bayern Munchen si FC Barcelona.


Sursa: protv.md
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑