Simona Halep vs Maria Sharapova. Romanca a castigat primul meci si s-a calificat in sferturi - VIDEO




Simona Halep incearca sa opreasca hegemonia Mariei Sharapova la turneul din Stuttgart. Romanca a castigat primul meci si s-a calificat in sferturi. In ultimii 3 ani campioana competitiei din Germania a fost rusoaica.

 

In optimi, Halep, favorita numarul 2 a turneului, a jucat cu Garbine Muguruza. Tenismana din Spania a fost superioara in primul set, pe care l-a castigat cu 6 la 3. Halep a avut apoi o revenire spectaculoasa si a dominat setul secund. Romanca a facut de 3 ori break si s-a impus cu 6 la 1. In decisiv, Muguruza a castigat primele doua game-uri, insa Halep a luat din nou meciul sub control si nu i-a mai permis adversarei sa-si faca jocul. Simona a castigat cu 6 la 3 si a invins-o pe Muguruza, in premiera in cariera sa. 


Intre timp, favorita numarul 7 a turneului din Stuttgart, poloneza Agnieszka Radwanska, a fost eliminata. Ea a pierdut duelul cu italianca Sara Errani, scor 6 la 7 si 4 la 6. 


Grand Prix-ul din Stuttgart are un fond total de premiere de 731 de mii de dolari. Campioana va obtine 100 de mii de euro si o masina Porsche de la sponsori. In ultimii 3 ani, castigatoarea a turneului a fost de fiecare data Maria Sharapova. Rusoaica joaca primul meci, adica in optimi, in aceasta seara. Halep si Sarapova sunt principale favorite ale turneului, astfel ca ele s-ar putea intalni in finala. Cele doua au mai jucat 5 meciuri directe si toate au fost castigate de rusoaica.  


Sursa: protv.md
Citeste mai multe despre: Simona Halep,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑