Simona a făcut spectacol, în primul meci de la Stuttgart. Cele mai frumoase puncte



 

**VIDEO** Simona a făcut spectacol, în primul meci de la Stuttgart. Cele mai frumoase puncte

Simonei Halep îi aparține "Lovitura zilei" la turneul de la Stuttgart, dar punctul prin care a făcut 3-2 în cel de-al treilea set nu a fost singurul spectaculos pe parcursul întâlnirii cu Garbine Muguruza, pe care românca și-a adjudecat-o în 3 seturi, scor 3-6, 6-1, 6-3.

Ocupanta locului al treilea în clasamentul WTA a alternat loviturile puternice cu cele de finețe, lungul de linie cu scurtele, iar spectacolul a fost total pe zgura germană.

Și Muguruza și-a adjudecat un punct spectaculos, dar Halep, mai stăpână pe sine și cu o paletă de lovituri mai completă și de o acuratețe ireproșabilă miercuri seară, a tranșat întâlnirea în favoarea sa, bifând a 25-a victorie și devenind prima jucătoare din circuitul WTA care ajunge la această performanță în actualul sezon.

Simona Halep (23 de ani), care este favorita numărul 2 la Stuttgart, şi-a asigurat un cec de 15.375 euro şi 100 puncte WTA, iar în sferturi va juca împotriva câștigătoarei meciului dintre italianca Sara Errani şi kazaha Zarina Dias. Constănţeanca are 2-0 în meciurile directe cu Dias şi 1-1 cu Errani, pe care a învins-o anul trecut la Doha cu 6-2, 6-0, în 52 de minute.

Turneul WTA de la Stuttgart e transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Sursa foto: wtatennis.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑