ŢSKA Moscova s-a calificat în sferturile Euroligii de baschet pentru al patrulea an consecutiv



 

ŢSKA Moscova s-a calificat în Final Four-ul Euroligii de baschet pentru al patrulea an consecutiv. Echipa rusă a învins în deplasare Panathinaikos cu scorul de 74-55.

ŢSKA Moscova este cea de-a două echipă calificată în Final Four-ul Euroligii de baschet. Formația din capitala Rusiei şi-a asigurat biletele pentru următoarea fază a competiţiei după ce a învins la Atena Panathinaikos cu scorul de 74-55.

Astfel, ŢSKA conduce cu 3-1 la general. Nando De Colo, de la ŢSKA, a fost jucătorul meciului, trecându-şi în cont 18 puncte. De partea, cealaltă, Nikos Pappas a marcat 11 puncte și a reuşit 5 pase decisive pentru Panathinaikos.

ŢSKA Moscova s-a calificat în Final Four pentru a 26-a oară în istorie şi a patra oară consecutiv. Panathinaikos a ratat calificarea în Final Four pentru a 3-a oară la rând.

În afară de echipa "militarilor", în Final Four este deja calificată gruparea turcă Fenerbahce. Cele două echipe se pot întâlni doar în finală sau finala mică a ediţiei din acest an a Euroligii. Meciurile din Final Four vor avea loc în perioada 15-17 mai, la Madrid.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑