Sharapova n-a mai jucat finala la Wimbledon din 2011: 'Vreau să schimb asta!'



 

**VIDEO** Sharapova n-a mai jucat finala la Wimbledon din 2011: 'Vreau să schimb asta!'

Întrecerea feminină de la Wimbledon se anunţă a fi una cu adevărat specială. Simona Halep este cotată cu a treia şansă la câştigarea trofeului şi va avea o concurenţă acerbă.

Principala favorită, Serena Williams, vrea să se impună pentru a şasea oară pe iarba londoneză. Dacă în primele două turnee de Grand Slam ale anului a dezamăgit, jucătoarea din America promite să-şi ia revanşa. 

Competiţia transmisă în direct de Digi Sport îi trezeşte amintiri plăcute. Cea mai bună jucătoare din lume a câştigat 5 dintre cele 7 finale disputate la Wimbledon, în 14 participări.

Serena Williams a declarat înainte de startul turneului: "Este vorba de o perioadă îndelungată în care m-am impus la Wimbledon. Rezultatele mă încântă şi mă simt bine. Când ajung aici am senzaţia că sunt acasă şi îmi place cu adevărat".

></p><p>Şi Maria Sharapova priveşte cu satisfacţie spre trecut. La 17 ani câştiga, la Wimbledon, primul turneu de Grand Slam din carieră, după o finală în care o învingea chiar pe Serena Williams. De atunci, numărul 5 mondial a reuşit o singură calificare în ultimul act, în 2011.</p><p><em><strong>, a declarat sportiva din Rusia.

Competiția de la Wimbledon va avea loc între 23 iunie și 6 iulie și va fi transmisă ÎN DIRECT ȘI ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport și digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑