Petrescu, Golanski și Bănel au un meci special cu Steaua în Supercupă: ”Ei sunt marii favoriți”



 

**VIDEO** Petrescu, Golanski și Bănel au un meci special cu Steaua în Supercupă: ”Ei sunt marii favoriți”

ASA a remizat, 0-0, cu Admira Wacker, la primul meci al lui Dan Petrescu. Târg-mureşenii au făcut destul de multe transferuri, însă antrenorul este convins că Steaua este favorită peste două săptămâni, când se va disputa Supercupa.

Dan Petrescu a început cu o remiză aventura la ASA Târgu Mureș. Vicecampioana a încheiat la egalitate, 0-0, primul amical al verii cu formația austriacă Admira Wacker. Maftei și Brandan au fost fundași laterali, iar alți doi jucători noi, Bănel Nicoliță și Dacian Varga, au început ca titulari. Au fost folosiți și cei trei jucători veniți direct în cantonamentul din Austria, olandezii Luis Pedro și Romario Kortzorg și polonezul Golanski. Primul obiectiv al târg-mureșenilor este câștigarea Supercupei cu Steaua.

„Stresul trebuie să fie pe Steaua, cred. Normal că noi ne dorim să câștigăm, dar ei sunt marii favoriți din toate punctele de vedere”, a declarat Dan Petrescu, fost jucător al roș-albaștrilor.

Și Golanski va juca primul său meci oficial la Târgu Mureș chiar împotriva fostei sale echipe, Steaua.

”Este un meci special, e normal, am jucat acolo trei ani. A fost extraordinar. Am avut o relație foarte bună cu băieții, cu suporterii”, a punctat polonezul.

Dan Petrescu cere răbdare pentru echipa sa. Antrenorul este convins că ASA va atinge potențialul maxim după primele etape și când va avea posturile acoperite.

”Nu avem cum să avem pretenții prea mari la început, acum. E incredibil de scurt timpul, peste două săptămâni și două zile avem primul meci oficial și, sincer, încă nu am lotul complet. Trebuie să mai vină jucători, iar unii au venit, v-am spus, ieri”, a explicat ”Bursucul”.

”Suntem jucători noi, au venit mulți și nu e ușor”, a spus și Bănel Nicoliță.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑