Formula 1 revine în Mexic. Bernie Ecclestone a semnat un contract cu autorităţile din Ciudad



www.digi24.ro

Regina sporturilor cu motor, Formula 1, revine în Mexic. Bernie Ecclestone a semnat un contract pe cinci sezoane cu autorităţile din Ciudad de Mexico, iar de anul viitor această competiţie va fi inclusă în calendarul oficial.  

După o pauză de 23 de ani, Marele Premiu al Mexicului la Formula 1 va fi organizat din nou. Cotidianul "Reforma", care citează surse apropiate de organizatorii cursei, a anunţa că Bernie Ecclestone a semnat un contract pentru cinci sezoane pentru organizarea acestei competiţiei cu opţiune de prelungire pentru încă cinci.

Totodată, autorităţile mexicane au dat asigurări că turneul se va desfăşura în octombrie sau noiembrie 2015 pe "Autodromo Hermanos Rodriguez" din Ciudad de Mexico. Ultima dată, o cursă de Formula 1 pe această pistă s-a disputat în 1992.

Acest circuit are o lungime de aproximativ 4,4 kilometri şi o capacitate de 32 mii de locuri în tribune, însă mai are nevoie de îmbunătăţiri pentru a ajunge la standardul de calitate al Formulei 1.

Ciudad de Mexico figura iniţial în calendarul Federaţiei Internaţionale de Automobilism pentru ediţia din acest an a Campionatului Mondial de Formula 1, dar mexicanii şi-au retras candidatura pe ultima sută de metri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑