Omul care a barat drumul României spre CM va fi selecționerul Portugaliei



023 сентября 2014

**Omul care a barat drumul României** spre CM va fi selecționerul Portugaliei

Presa portugheză scrie că Fernando Santos va fi numit, la finalul acestei săptămâni, în funcţia de selecţioner al Portugaliei, el urmând să-l înlocuiască pe Paulo Bento, care a demisionat pe 11 septembrie, după înfrângerea cu Albania, scor 0-1 (VIDEO AICI).

Potrivit A Bola şi Record, preşedintele federaţiei portugheze, Fernando Gomes, a discutat cu Santos, omul care a eliminat România la barajul pentru Mondiale (DETALII AICI), reușind să-l convingă să preia echipa naţională, după eșecul Portugaliei din preliminariile Euro-2016.

Fernando Santos, selecţionerul Greciei până la finalul Cupei Mondiale din Brazilia, este suspendat opt meciuri, ca urmare a eliminării de la partida naţionalei elene cu reprezentativa statului Costa Rica, disputată pe 29 iunie 2014 (VIDEO AICI).

Santos a fost eliminat din zona tehnică la finalul prelungirilor partidei dintre Costa Rica şi Grecia, câştigată de greci cu scorul de 6-4 după loviturile de departajare, în optimile de finală ale Cupei Mondiale. El îşi va ispăşi suspendarea la următoarele meciuri oficiale la nivel de naţională A la care se va afla în calitate oficială.

Paulo Bento, în vârstă de 45 de ani, se afla în funcţia de selecţioner din 20 septembrie 2010, când l-a înlocuit pe Carlos Queiroz. El a mai pregătit în perioada 2005-2009 formaţia Sporting Lisabona.

Cele mai tari meciuri din preliminariile Euro 2016 sunt ÎN DIRECT la Digi Sport!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑