Meci dezastruos făcut de Latovlevici: a greșit la gol, a ratat egalarea și a fost ineficient în flanc



023 октября 2013

 

></p><p><strong>Conferința de presă dinaintea partidei Steaua - Basel a evidențiat nervozitatea lui Iasmin Latovlevici <span style=(VIDEO), altădată unul dintre cei mai buni jucători ai roș-albaștrilor. Contra elvețienilor, Lato a făcut un meci modest, atipic, care l-a dezamăgit și pe Reghecampf.

Discret în startul partidei, Latovlevici n-a mai fost "pistonul" din flancul stâng pentru ofensiva Stelei. A avut mult de furcă în fața egipteanului Salah și nu a putut urca foarte des în atac. Atunci când a făcut-o, fundașul Voser l-a blocat mereu impecabil, motiv pentru care atacurile periculoase ale Stelei au fost lansate, preponderent, din aripa dreaptă.

Coșmarul lui Latovlevici a început însă în repriza a doua. În minutul 48, la o fază banală, bănățeanul a pasat greșit în centru, Streller a interceptat, i-a pasat lui Diaz, care a înscris superb. Latovlevici a încercat să se revanșeze rapid, dar a irosit o șansă mare de egalare, când a șutat ridicol din careu, paralel cu poarta lui Sommer Câteva minute mai târziu, lansat excelent în adâncime, fundașul a centrat total neinspirat în fața porții, unde nu se afla niciun coleg la finalizare.

În cele din urmă, Tatu a făcut ca greșelile lui Latovlevici să cadă în plan secund, dar evoluția sa i-a atras critici din partea antrenorului, după meci: "Întradevăr, Lato a greșit, dar trebuie să avem încredere în jucători, nu-i putem schimba după fiecare meci. De doi ani s-au făcut lucruri bune, trebuie să avem încredere în jucătorii aduşi". 

VIDEO EXECUȚIILE NEFERICITE ALE LUI LATOVLEVICI


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑