EXCLUSIV Egalul cu Basel i-a scos din minți. Nikolic a scuipat un suporter! Fanii s-au plâns la Meme



023 октября 2013

></p><p><strong>Remiza obținută de Steaua contra celor de la Basel, scor 1-1 <a href=(VIDEO), în cea de-a treia partidă a roș-albaștrilor din Grupa E a UEFA Champions League, a produs mai mult frustrare în vestiarul campionilor decât bucurie.

Chiar Pantelis Kapetanos a fost cel care a spus că n-a văzut pe nimeni din vestiar să fie bucuros după acest rezultat (DETALII AICI). Nikolic, care nu face parte din lotul Stelei pentru UCL, a urmărit partida de la tribuna oficială, alături de alți colegi.

La finalul partidei, în drum spre parcarea subterană, acolo unde avea parcat autoturismul, atacantul muntenegrean a fost luat în colimator de fanii de la peluză, care i-au reproșat atât prestațiile din teren, cât și cele din afara gazonului. Nikolic n-a suportat criticile și a acționat în consecință, adică i-a scuipat pe contestatari.

Gestul fotbalistului s-a răspândit cu viteza luminii printre susținătorii roș-albaștrilor aflați la Arena Națională. Unul dintre spectatorii care se mai aflau în tribună și care participa la dialogul cu Mihai Stoica (DETALII), i-a reproșat managerului:

“Pe noi, Nikolic ne-a scuipat!“, a spus, iritat, fanul.

“S-a întâmplat o dată, și-a cerut omul scuze“, a barat Stoica.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑