Halep a făcut meciul perfect cu Serena: a pierdut doar 9 puncte în primul set. Andrei Pavel: "A distrus-o!"



023 октября 2014

 

**VIDEO** Halep a făcut meciul perfect cu Serena: a pierdut doar 9 puncte în primul set. Andrei Pavel:

Confruntarea dintre Halep și Williams a fost una cu adevărat memorabilă. Românca a avut o evoluție stelară, la care deținătoarea a 18 titluri de Grand Slam nu a avut răspuns.

Ultima dată când Serena a câştigat doar două game-uri într-un meci a fost în 1998, când avea doar 16 ani. Statisticile din timpul meciului au vorbit de la sine - în primul set, liderul mondial a fost ținut, în 87% din timp, în afara terenului şi a câştigat doar opt mingi. Niciuna de la fileu!

Cu 18 greșeli neforțate, Serena s-a văzut învinsă la zero pentru a treia oară În ultimii 7 ani. Simona Halep a sintetizat la final: "M-am descurcat foarte bine și sunt foarte foarte fericită pentru ceea ce am realizat în acest meci. Este de necrezut".

Și la finalul meciului, Halep avea toate cifrele de partea sa. Serena a avut 6 încercări de break, dar nu a concretizat niciuna. În schimb, prestația impresionantă a Simonei și cele 36 de greșeli neforțate ale adversarei au făcut ca meciul să fie tranșat clar în favoarea sportivei noastre. Serena a aplaudat jocul arătat de Halep, atât în timpul duelului cât și după, într-o postare pe un site de socializare (DETALII).

Andrei Pavel, căpitan nejucător al României în Cupa Davis, a declarat la Așii Tenisului, emisiune transmisă de Digi Sport: "Asta o să fie o zi pe care n-o s-o uităm niciodată, mai ales că nu s-a mai întâmplat așa ceva, să o distrugă pe jucătoarea numărul 1 cu 6-0, 6-2. Deci absolut a distrus-o, n-a mai existat așa ceva!".

Deocamdată, Simona Halep se dovedește cea mai bună jucătoare din grupa sa de la Turneul Campioanelor, în care mai are un singur examen de trecut înainte de calificarea în semifinale. Va juca vineri, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, cu Ana Ivanovic.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑