Primele declarații ale lui Pițurcă pentru presa arabă. Ce l-a convins să meargă la Al Ittihad



023 октября 2014

**VIDEO** Primele declarații ale lui Pițurcă pentru presa arabă. Ce l-a convins să meargă la Al Ittihad

Victor Pițurcă a lăsat echipa națională a României pentru a merge în Arabia Saudită, la Al Ittihad, acolo unde îi va avea alături și pe foștii colaboratori de la echipa națională.

Fostul selecționer a vorbit cu presa din Arabia Saudită și le-a dezvăluit jurnaliștilor cine l-a convins să semneze cu Al Ittihad, dar și ce obiective și-a fixat la noua sa echipă. De asemenea, antrenorul de 58 de ani n-a uitat nici de duelul cu Al Hilal, echipă pregătită de Laurențiu Reghecampf.

"E prima dată când vorbesc cu presa din Arabia Saudită, sper să avem o colaborare bună, profesionistă şi când este cazul, stau la dispoziţia voastră. Ştiam încă de când eram în România că Al Ittihad e un club mare, de tradiţie și are foarte mulţi fani în Arabia Saudită. Acesta este motivul pentru care am făcut acest pas. Şi pentru preşedintele de la Al Ittihad, care m-a dorit foarte mult, dar şi pentru suporterii fantastici, care susţin mereu echipa.

Până la vară, mi-aş dori să câştigăm titlul, apoi vom vedea ce va urma. Deocamdată trebuie să mă familiarizez şi eu cu echipa. Am nevoie de o perioadă scurtă, până la meciul cu Al Hilal. Vreau să evaluez lotul, apoi voi spune mai multe. Trebuie felicitată toată lumea pentru rezultatele de până acum. Stranierii sunt OK, e foarte important să stau împreună cu ei și să văd ce poate fiecare. Cred că toţi pot rămâne fără probleme la Al Ittihad" a declarat Pițurcă.

Pe 1 decembrie, de ziua României, Pițurcă are meci cu echipa lui Reghecampf, Al Hilal (DETALII ȘI VIDEO AICI). Campionatul din Arabia Saudită se va încheia în luna aprilie.

Victor Piţurcă a condus selecţionata României în 96 de meciuri, pe parcursul a trei mandate, înregistrând în total 53 de victorii, 23 de egaluri şi 20 de înfrângeri.

4,5 milioane de euro va încasa Piţurcă la Al Ittihad, într-un an şi 7 luni, bani din care îşi va plăti şi staff-ul

58 de ani are Piţurcă

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑