Suarez e gata pentru debutul la Barça, chiar în El Clasico. Suspendarea FIFA a expirat!



023 октября 2014

 

real madrid - fc barcelona**VIDEO** Suarez e gata pentru debutul la Barça, chiar în El Clasico. Suspendarea FIFA a expirat!

Luis Suarez spune că se simte într-o formă de joc foarte bună, că ar dori să debuteze contra celor de la Real Madrid, dar că nu îndrăznește să-i spună asta lui Luis Enrique.

Coșmarul sportiv al lui Luis Suarez s-a încheiat. Suspendarea pe care i-a aplicat-o FIFA, ca urmare a gestului necontrolat din timpul Campionatului Mondial din Brazilia a expirat azi, conform site-ului oficial al celor de la FC Barcelona.

După o suspendare de 4 luni, Luis Suarez se pregătește să revină într-un meci oficial. Atacantul uruguayan ar putea intra chiar în marele derby cu Real Madrid, însă acest lucru va fi decis de către Luis Enrique.

Real Madrid - FC Barcelona va putea fi urmărit ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 19:00, la Digi Sport, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Partida va fi transmisă și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Fotbalistul cumpărat de la Liverpool este nerăbdător să joace pentru prima dată în tricoul Barcelonei, însă nu știe dacă acest lucru se va întâmpla în partida de pe Santiago Bernabeu (DETALII AICI).

Sunt destule semnale, potrivit cărora Suarez are șanse considerabile de a juca în ”El Clasico”, chiar dacă nu va începe partida din postura de titular.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑