Buffon după înfrângerea din Supercupa Italiei: "Locul doi înseamnă automat un eșec"



023 декабря 2014

 

Buffon după înfrângerea din Supercupa Italiei: **

VIDEO Juventus - Napoli 2-2, 5-6. ÎN DIRECT la Digi Sport 1, campioana Italiei a pierdut Supercupa în fața trupei lui Benitez, după un meci încheiat la loviturile de departajare. Juventus a condus de fiecare dată pe tabelă, iar la penalty-uri a avut de mai multe ori ocazia să închidă meciul însă trofeul a fost câștigat în cele din urmă de Napoli.

Dezamăgirea a fost mare mai pentru căpitanul Gigi Buffon, cel care a parat 3 lovituri de la 11 metri în meciul disputat în Qatar, la Doha. A fost ultimul meci jucat de Juventus în 2014, care în Serie A este în continuare lider.

"Asemenea lucruri se pot întâmpla însă din păcate noi am fost cei care am pățit-o. Suntem dezamăgiți pentru că am avut 3 oportunități de a încheia socotelile și n-am reușit să facem asta. Nu am fost destul de concentrați pe final iar golul de 2-2 este unul pe care o echipă care vrea să câștige trofee nu poate să-l primească. Felicitări celor de la Napoli. Au reușit o revenire spectaculoasă" a declarat Buffon la finalul partidei.

Căpitanul lui Juventus a analizat și prestația "Bătrânei Doamne" în anul 2014, unul în care echipa din Torino a reușit să câștige titlul și să obțină o calificare în primăvara UEFA Champions League.

"Cred că a fost un an bun, cu foarte multe momente plăcute. L-am încheiat însă cu o înfrângere într-o competiție pe care ne-am fi dorit foarte mult să o câștigăm. Evident, pentru Juventus locul doi înseamnă automat un eșec. Am fi fost încântați dacă am fi câștigat trofeul, dar această înfrângere ne va determina să încercăm să jucăm mai bine astfel încât să nu ne mai află prea curând într-o astfel de situație" a încheiat Buffon.

VIDEO CU LOVITURILE DE DEPARTAJARE


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑