EXCLUSIV Gâlcă a aflat când se poate baza pe Tamaș! Internaționalul abia așteaptă să debuteze pentru Steaua



024 февраля 2015

 

**EXCLUSIV** Gâlcă a aflat când se poate baza pe Tamaș! Internaționalul abia așteaptă să debuteze pentru Steaua

VIDEO Steaua - Rapid 0-1. Roș-albaștrii au pierdut primul meci din campionat pe 2015, chiar pe propriul teren, în fața rivalilor din Giulești.

Gâlcă a avut probleme de efectiv la acest meci, din cauza celor trei jucători scoși din lot de finanțator, dar foarte curând se va putea baza pe un fotbalist de top.

La finalul partidei din Ghencea, de duminică seară, antrenorul gazdelor, Costel Gâlcă, a spus că mai are nevoie de jucători pentru a forma o trupă capabilă să atace calificarea în grupele UEFA Champions League, asta în cazul în care Steaua va câștiga acest campionat.

”Din punctul meu de vedere, acest campionat nu este câștigat și mai avem multe meciuri dificile de disputat. Avem nevoie de toți jucătorii. Este logic să joci cu fotbaliştii pe care îi ai. Patronul vrea să construim echipa până la vară, chiar dacă aceşti jucători sunt plătiţi.

Trebuie să formezi echipa pentru calificarea în UCL, dar nu e câştigat campionatul încă. E decizia dânsului. El plăteşte. Mai am nevoie de jucători, mai ales la mijlocul terenului. Voi vorbi cu el, să vedem ce se va întâmpla”, a spus Gâlcă.

CS Universitatea Craiova - Steaua, din etapa a 19-a a Ligii 1, se va disputa duminică, 1 martie, de la ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real și pe site, digisport.ro, dar și pe m.digisport.ro.

Până când se va lămuri cu Becali, tehnicianul campionilor a primit o veste bună din partea propriului staff. Gabi Tamaș este refăcut complet și, aproape sigur, va putea fi inclus în lotul pentru meciul cu CS Universitatea Craiova, care se va disputa duminică, 1 martie, de la ora 15:30, pe Stadionul Extensiv.

Gâlcă urmează să se decidă zilele viitoare dacă va începe partida din Bănie cu Tamaș titular sau îl va introduce pe teren în funcție de cum va evolua scorul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑