Prima etapă din retur, favorabilă în întregime Rapidului! Ajutor uriaș din partea rivalelor din subsol



024 февраля 2015

 

**VIDEO** Prima etapă din retur, favorabilă în întregime Rapidului! Ajutor uriaș din partea rivalelor din subsol

Rapid a produs prima surpriză a returului și a câștigat sâmbătă seara pe terenul campioanei, 1-0, urcând pe locul 16 și apropiindu-se la doar 4 puncte de primul loc ce asigură permanența în Liga 1. Acest lucru s-a întâmplat nu doar datorită celor 3 puncte luate în Ghencea, ci și rezultatelor înregistrate de rivalele în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Prima etapă a fost favorabilă în întregime Rapidului!

Practic, în acest moment, pentru a evita cele șase locuri care duc la finalul sezonului în Liga 2 se luptă nu mai puțin de 11 formații. Viitorul, echipa de pe locul 8, are 21 de puncte, în vreme ce Concordia, care e pe primul loc retrogradant, are doar trei mai puțin, 18, iar CFR, ultima clasată, are 11 puncte.

></p><p>Dintre toate celelalte zece formații care se luptă să evite retrogradarea, doar una singură a obținut un rezultat pozitiv în prima etapă a returului. <span style=CSMS Iași a câștigat la Chiajna, cu Viitorul, vineri, 3-0, dar și acest scor e de folos giuleștenilor, pentru că păstrează echipa lui Gică Hagi aproape de plutonul celor care luptă să nu pice.

Oțelul a ajuns penultima și a fost depășită de Rapid, după ce a pierdut acasă cu Dinamo, 0-1, iar Ceahlăul mai are doar un punct în fața giuleștenilor. Nemțenii au remizat alb, 0-0, cu CFR, luni, chiar dacă au evoluat aproape 80 de minute în superioritate numerică.

Pandurii, FC Brașov și U Cluj au rămas cu punctele de la startul turului, pierzând toate în prima rundă din 2015, în vreme ce Gaz Metan și Concordia au luat doar câte un punct în etapa a 18-a, prima acasă cu FC Botoșani (1-1), a doua în deplasarea de la Giurgiu, cu Astra (2-2).

Și etapa viitoare programează mai multe dispute directe între echipe care luptă să se salveze. Astfel, runda va debuta vineri cu partida Concordia – Oțelul, de la ora 18:00, iar sâmbătă, de la aceeași oră, se joacă CSMS Iași – Gaz Metan.

Duminică, tot de la ora 18:00, CFR Cluj primește vizita Pandurilor, iar luni, de la ora 20:30, Rapid joacă pe teren propriu cu Viitorul. Astfel, patru dintre meciurile rundei sunt între echipe care se află în luptă directă pentru salvarea de la retrogradare!

Toate meciurile etapei vor fi transmise în direct de Digi Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

></p><p><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑