EXCLUSIV Eroul Gecov a trăit dezamăgirea carierei cu Dinamo! "Așa am renunțat la numărul 10" 



024 февраля 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Eroul Gecov a trăit dezamăgirea carierei cu Dinamo!

VIDEO Steaua - Rapid 0-1. Giuleștenii s-au impus în Ghencea, în fața campioanei, grație reușitei lui Marcel Gecov (27 de ani), cel care a finalizat cu sânge rece, după o pasă măiastră primită din partea lui Rui Miguel.

Mijlocașul ceh, aflat la prima sa prezență în campionatul românesc, nu era chiar străin de ceea ce înseamnă fotbalul de pe la noi.

Înainte de a semna contractul cu gruparea din Giulești, roșcatul a mai jucat la Slavia Praga, aproape trei sezoane, la Gent, Fulham, precum și la Slovan Liberec. De fapt, el a fost lansat în fotbalul mare de acest club din Cehia.

Slovan Liberec nu este un nume străin pentru una dintre echipele reprezentative ale țării noastre. Dinamo a fost martora unei ”duble” de vis în urma căreia roș-albii s-au calificat în grupele Europa League în august 2009. După un 0-3 la București, la ”masa verde”, a urmat revanșa de la Liberec, acolo unde ”câinii” s-au calificat după loviturile de departajare. Unul dintre jucătorii care au ratat atunci de la 11 metri a fost Gecov, actualul rapidist.

”Este unul dintre momentele dificile ale carierei mele. Am ratat atunci un penalty extrem de important, ultimul și am ratat calificarea. Am trecut cu greu peste acel moment. Am simțit că este nevoia unei schimbări și am decis să renunț la numărul 10 de pe tricou”, a spus Gecov, într-un interviu EXCLUSIV pe care l-a acordat pentru Digi Sport.

Cehul se bucură că acum a ajuns la Rapid și că primul său meci în alb-vișiniu a coincis și cu primul gol.

”Am primit o pasă perfectă. Dacă Rui Miguel nu-mi dădea acea minge excelentă pe culoar, nu marcam. Toți jucătorii sunt buni, tehnici, schimbă mereu jocul de pe o parte pe alta, au știința jocului. Ne-am apărat bine și nu le-am permis celor de la Steaua să ne pună probleme”, a continuat cehul.

Gecov a explicat apoi și cum au fost motivați el și colegii săi înainte de meci. ”Am avut presimțirea de când am venit la echipă că dacă voi fi bun, voi primi șansa mea și mă bucur că mi-am făcut treaba. Singurul lucru pe care mi-l doresc foarte mult este să joc în fiecare meci. A trecut deja un joc, abia aștept să văd restul stadioanelor.

Cât despre motivare, nu era nevoie să mi se spună prea multe pentru că spiritul Rapidului se simte peste tot. Chiar și în autocar, când mergeam spre meci, am cântat patru sau cinci cântece despre Rapid”, a mai spus jucătorul giuleștenilor.

Marcel Gecov a spus și care este jucătorul din fotbalul internațional, care-l inspiră foarte mult.

”Îmi place Mascherano. Câteodată, înainte de meciuri, pentru a mă monta mai ușor, mă uit la filmulețe cu el, dar sunt foarte mulți jucători buni care joacă pe acest post.”

Într-un final, autorul golului victoriei Rapidului a avut un mesaj și pentru fani. ”Fanii au fost grozavi. Le-am mulțumit după meci că au venit pentru că au fost foarte mulți, a fost perfect. Ne-am simțit ca și cum am fi jucat acasă”, a conchis Gecov la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑