Dacia Chisinau progreseaza in cantonamentul din Turcia. Lupii galbeni au invins formatia rusa Lokomotiv Moscova



024 февраля 2015

Dupa ce au pierdut primele 3 amicale si l-au castigat pe al patrulea, ieri lupii galbeni au obtinut o noua victorie. Elevii lui Oleg Kubarev au invins formatia rusa Lokomotiv Moscova cu scorul de 3 la 2.


Lokomotiv, campioana Rusiei din anii 2002 si 2004, a fost superioara Daciei in debutul meciului. Clubul rus a iesit in avantaj dupa golul lui Samedov. Pe final de repriza, un jucator al dacilor a fost lovit in fata, in careu, iar arbitrul a decis sa dea o lovitura libera indirecta. Maxim Gavrilenco a inscris cu un sut imparabil. Partea secunda a inceput ca si prima – cu atacurile rusilor. Contrar cursului jocului, a marcat Dacia, prin Jaba Dvali. Imediat, clubul moldovean putea sa majoreze avantajul, insa a avut ghinion, iar Loko a replicat prin golul lui Skuletic. Echilibrul pe tabela de scor a rezistat pana in minutul 81. Krkotic a adus victoria Daciei, scor 3 la 2. 

 

Milos KRKOTIC, MIJLOCAS DACIA CHISINAU: “Mi-am dorit să marchez şi să bat echipa antrenată de Bojovic. Acasă, în Muntenegru, jurnaliştii vor scrie despre mine că am invins, am marcat. ” 

Oleg KUBAREV, ANTRENOR DACIA CHISINAU: “ Să baţi un asemenea adversar înseamnă să obţii experienţă, să întâlneşti rezistenţă şi să devii psihologic mai sigur. ” 

 

Pentru Dacia urmeaza un alt adversar in cantonamentul din Turcia. Sambata, formatia va da piept cu danezii de la Viborg.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: lokomotiv moscova, dacia chisinau, turcia,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑