Napoli se mentine pe podium, castigand meciul cu Sassuolo si si-a intarit a 3-a pozitie in campionat



024 февраля 2015

Echipa antrenata de Rafael Benitez a castigat meciul cu Sassuolo si si-a intarit a 3-a pozitie in campionat. In acelasi timp, Inter a obtinut a 3-a victorie consecutiva.


In prima repriza a meciului Napoli – Sassuolo diferenta dintre echipe nu a fost una semnificativa. Abia in partea secunda nivelul gazdelor si-a spus cuvantul. Zapata a inscris in minutul 61 un gol care a bulversat jocul lui Napoli. In cateva momente, Hamsik a facut 2 la 0, dupa ce a primit o pasa de la acelasi Zapata. 

 

Doua goluri au fost suficiente pentru a rapune formatia Sassuolo. Napoli ocupa locul 3 in campionat si e deja la 3 puncte in spatele gruparii AS Roma. Distanta pana la liderul Juventus, insa, e prea mare – 12 puncte. Tot aseara, Inter, care se afla la un nou sezon slab, a batut-o in deplasare pe Cagliari, scor 2 la 1. Kovacic si Icardi au fost eroii echipei milaneze cu cate un gol. 

 

Inter, una dintre cele mai titrate echipe din Italia, a obtinut a 3-a victorie la rand, dar se afla abia pe locul 8 in campionat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: napoli, sassuolo, campionat,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑