Leonid Istrati va contribui la întărirea lotului echipei Dinamo Moscova



 

Unul dintre cei mai de succes impresari moldoveni, Leonid Istrati va contribui la întărirea lotului echipei Dinamo Moscova. Acesta a cofirmat că transferul francezului Yann M'Vila, de la Inter la Dinamo, e ca şi făcut.

Impresarul moldovean, Leonid Istrati va intermedia transferul lui Yann M'Vila la Dinamo Moscova. Mijlocaşul francez are contract cu Rubin Kazan până în 2018, însă a fost împrumutat la Inter Milano la începutul sezonului. Clubul italian a renunţat la serviciile acestuia iarna trecută, iar din vară mijlocaşul naţionalei Franţei va juca la Dinamo Moscova.

"Am ceva tangenţe cu acest jucător. Există şanse de 99,9 la sută că Yann M'Vila va continua la Dinamo, o echipă care acum este decimată. Pleacă foarte mulţi jucători. O ştire de ultimă oră este că şi portarul Anton Şunin va pleca la Zenit, după Artur Iusupov. Aşa că Dinamo are nevoie de întăriri. Mă voi strădui şi eu să aduc un aport la completarea echipei", a spus impresarul Leonid Istrati. 

În 2013, Istrati a intermediat transferul lui Yann M'Vila de la clubul francez Rennes la Rubin Kazan. Atunci, gruparea rusă a plătit pentru transfer 12,5 milioane de euro. Conform site-urilor de specialitate, în prezent, M'Vila valorează 9,5 milioane de euro.

Iarna trecută, Leonid Istrati a reuşit două transferuri importante. Impresarul moldovean a intermediat transferul lui Christian Noboa, de la Dinamo Moscova la PAOK, şi cel al portarului Mario Felgueiras de la CFR Cluj la Konyaspor din Turcia.

Istrati spune că acum se pregăteşte de perioada de mercato din vară, care, conform lui, este una mai favorabilă pentru transferuri.

"În această iarnă nu s-a întâmplat nimic deosebit. A fost o perioadă aşa mai sterilă pentru toţi impresarii, chiar şi pentru cei mai buni. Ne pregătim de perioada de transferuri din vară, pentru că anul trecut vara a fost una productivă. În general, mie îmi place perioada de transferuri din vară, pentru că e mult mai activă", a mai spus impresarul.

Leonid Istrati este considerat unul dintre cei buni impresari din Moldova. Alţi doi agenţi FIFA moldeveni care au reuşit transferuri importante pe piaţa internaţională sunt Arcadie Zaporojanu şi Nicolae Pârnău.

În anii 90, toţi trei activau în jurnalismul sportiv.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑