EXCLUSIV Pancu, după plecarea lui Pustai: "Plecăm de la ideea de a înscrie mai mult"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Pancu, după plecarea lui Pustai:

Cristiano Bergodi a venit cu o nouă strategie la Rapid. Antrenorul cu care "alb-visiniii" câştigau, în 2007, Supercupa României, pune mare accent pe partea ofensivă. Cu 14 goluri în 27 de etape, feroviarii au al doilea cel mai slab atac din Liga 1. Doar "lanterna roşie", Oţelul, a înscris de mai puţine ori.

"Cât am fost cu domnul Pustai, am jucat un fotbal destul de pragmatic, mult mai echilibrat, s-a plecat mai mult de la ideea de a nu primi gol, fiind şi situaţia asta. Acum, cu Mister, cu Bergodi, plecăm de la ideea de a înscrie şi eu zic că poate e un lucru mai bun, vom vedea", a declarat Daniel Pancu în exclusivitate pentru Digi Sport.

Marcator a două goluri în acest sezon, Pancone anunţă şi o schimbare de mentalitate. Veteranul de 37 de ani a cucerit, cu Rapid, un titlu, 3 Cupe şi 2 Supercupe.

"Ne-a spus clar că suntem Rapid, că suntem o echipă mare, un nume mare în fotbalul românesc şi adversarii trebuie să ne respecte", a adăugat fostul internaţional.

Bergodi are însă o misiune foarte grea. Rapid e la patru puncte de primul loc salvator, ocupat de Universitatea Cluj, cu numai 7 etape rămase de disputat din acest sezon. Giuleştenii fac calcule după fiecare meci.

"E foarte apăsătoare poziţia noastră pentru că m-am mai întâlnit de două ori în carieră cu presiunea asta a evitării retrogradării. E diferită faţă de presiunea pe care o ai când lupţi pentru câştigarea unui campionat, a unui trofeu. Calcule facem încontinuu şi din păcate au rămas puţine meciuri şi calculele sunt, cum am zis şi mai devreme, legate de victorii. E foarte important să câştigăm şi cu Braşov, Iaşi, Piatra Neamţ şi cu CFR Cluj", a adăugat unul dintre liderii echipei din Grant.

Braşov - Rapid se joacă vineri, 24 aprilie, de la ora 19:15 și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

 


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑