LIVE &TEXT Halep - Errani (15:00, Digi Sport 3). Simona luptă pentru un loc în semifinale, la Stuttgart



 

**LIVE VIDEO&TEXT** Halep - Errani (15:00, Digi Sport 3). Simona luptă pentru un loc în semifinale, la Stuttgart

Simona Halep va lupta pentru un loc în semifinalele turneului de la Stuttgart cu Sara Errani şi meciul va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, începând cu ora 15:00 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Jucătoarea de 23 de ani din Constanţa vine după prima victorie a carierei împotriva lui Garbine Muguruza, pe care a învins-o în optimile din Germania, cu 3-6, 6-1, 6-3, dar şi după vestea primită joi, când a aflat că începând de luni va fi noul număr 2 WTA, după eliminarea Mariei Sharapova.

Rămasă principala favorită la Stuttgart, după ce rusoaica a fost învinsă de Angelique Kerber, românca o va întâlni pentru a treia oară în circuitul de simplu pe italianca de 27 de ani, fiecare câştigând câte un meci cu scor categoric. În 2013, în turul al treilea al turneului de la Miami, Errani s-a impus cu 6-1, 6-0. Halep şi-a luat revanşa anul trecut, în sferturile de finală ale turneului de la Doha, cu scorul de 6-2, 6-0.

Halep mai are o miză în Germania: dacă va câştiga întrecerea, va reveni pe prima poziţie în clasamentul Road To Singapore, după ce o va depăşi pe ocupanta numărului unu mondial, Serena Williams, sportiva care a preferat să nu participe la turneul cu premii totale de 731.000 de dolari.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑