Murray şi Djokovic, debut cu dreptul la Wimbledon! Fernando Verdasco a fost eliminat



 

**VIDEO** Murray şi Djokovic, debut cu dreptul la Wimbledon! Fernando Verdasco a fost eliminat

Andy Murray a început cu dreptul lupta de apărare a trofeului de la Wimbledon.

Primul britanic care s-a impus pe iarba londoneză după o pauză de 77 de ani a avut nevoie de o jumătate de oră pentru a-i lua belgianului David Goffin primul set, cu 6-1, 6-4 şi 7-5 a fost în actele următoare pentru Murray, care îl va întâlni în turul secund pe slovenul Blaž Rola, locul 92 ATP.

Învinsul lui Murray în finala de anul trecut, Novak Djokovic s-a impus tot în trei seturi în faţa lui Andrey Golubev. Jucătorul din Kazahstan nu a avut replică în primele două seturi, pe care principalul favorit le-a câştigat cu 6-0 şi 6-1. Campion în 2011 la Wimbledon, Djokovic a luat setul trei cu 6-4 şi va juca în turul următor cu cehul Radek Stepanek.

Cap de serie numărul şapte, David Ferrer a câştigat la zero primul set în faţa conaţionalului Pablo Carreno-Busta. Ferrer a pierdut actul secund la tie-break, dar a profitat de durerile la umărul stâng ale adversarului. Ferrer s-a impus apoi cu un dublu 6-1 şi va juca în runda următoare cu rusul Andrey Kuznetsov.

Marin Cilic a ajuns în turul secund după victoria cu Paul Henri Mathieu. Croatul de pe locul 29 ATP s-a impus cu 6-4, 6-7, 6-2, 6-1 şi va juca în turul doi contra austriacului Andreas Haider-Maurer. Două surprize au fost eliminările lui Fernando Verdasco (vs. Matosevic) și Dominic Thiem, ultimul înclinându-se în fața campionului de la juniori în 2011, Luke Saville. Victor Hănescu a câștigat primul set în fața lui Tomas Berdych, dar a pierdut la final cu 7-6(5), 1-6, 4-6, 3-6. Trei partide au avut nevoie de set decisiv: au învins Mayer, Fognini și Hernych.

Partida dintre Jo-Wilfried Tsonga și Jurgen Melzer a fost întreruptă din cauza ploii, când francezul conducea cu 5-4 în decisiv!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑