Victorii pentru Na Li și Azarenka în turul 1 la Wimbledon! Stosur și Muguruza au fost eliminate



 

**VIDEO** Victorii pentru Na Li și Azarenka în turul 1 la Wimbledon! Stosur și Muguruza au fost eliminate

Na Li a avut nevoie de oră și 18 minute pentru a debuta cu victorie la WImbledon, în fața Paulei Kania. Jucătoarea aflată chiar în fața Simonei Halep în clasamentul WTA a pierdut cinci game-uri în primul act, dar și-a revenit. 6-2 a fost în setul secund pentru Na Li, care n-a ajuns niciodată mai sus de sferturi la Wimbledon.

Victoria Azarenka a reușit prima victorie de la revenirea în circuit. După eliminarea din primul tur de la Eastbourne, a opta favorită s-a impus în două seturi în fața croatei Mirjana Lucic-Baroni, 6-3, 7-5. Azarenka va evolua în turul secund cu Bojana Jovanovski din Serbia.

Maria Kirilenko a produs surpriza în primul tur. Jucătoarea din Rusia, numărul 87 WTA, a cedat doar două game-uri în primul set contra lui Sloane Stephens. Tânara de 21 de ani a ajuns la tie-break-ul actului secund după ce a salvat cinci mingi de meci. Mai mult, Stephens a avut șansa de a trimite confruntarea în decisiv, dar a ratat momentul. Kirilenko nu a mai greșit. A încheiat meciul en-fanfare și va juca în turul secund cu Shuai Peng din China.

Pe de altă parte, Dominika Cibulkova a avut un debut ușor de turneu. Jucătoarea din Slovacia a trecut în două seturi de canadianca Aleksandra Wozniak. A fost 6-1, 6-2 pentru Cibulkova după o oră de joc. Alte surprize consemnate luni: Samantha Stosur și Elina Svitolina și-au făcut bagajele după partidele cu Wickmayer și Doi. Și Monica Niculescu a fost eliminată, în două seturi, de Alison Van Uytvanck.

Garbine Muguruza s-a înclinat în fața lui Coco Vandeweghe, recent câștigătoare la `s-Hertogenbosch, scor 6-3, 3-6, 5-7.

Luni, de la ora 21:45 a intrat pe teren și Andreea Mitu, care o întâlnește pe Agnieszka Radwanska. Jocul a fost întrerupt din cauza ploii la scorul de 4-2 pentru sportiva poloneză.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑