Daniel Pancu rămâne la Rapid ca jucător. "Vom discuta și cu Daniel Niculae și Drăghia"



 

**VIDEO** Daniel Pancu rămâne la Rapid ca jucător. 

Lucrurile se liniștesc la Rapid, cu puțin timp înainte de startul sezonului în Liga a 2-a. După ce conducerea a rezolvat problema postului de președinte, care va fi ocupat de Ovidiu Burcă, s-a limpezit și situația lui Daniel Pancu.

Veteranul giuleștenilor, care va împlini 38 de ani pe 17 august, va rămâne în continuare ca fotbalist în tricoul alb-vișiniu. Noul antrenor al Rapidului, Florin Marin, a anunțat că se bazează pe serviciile sale și l-a urmărit deja la pregătiri.

Amânarea retragerii lui Daniel Pancu ar putea să nu fie singura veste bună pentru Rapid. Florin Marin îl vrea în echipă și pe Daniel Niculae și a anunțat că va purta discuții despre o revenire a acestuia, după ce în sezonul 2013-2014 atacantul a contribuit din plin la promovarea feroviarilor în Liga 1, iar în returul sezonului trecut a încercat să pună umărul la salvarea de la retrogradare.

Noul antrenor vrea să rezolve cât mai rapid și situația portarului Virgil Drăghia, pe care vrea să-l păstreze în lot.

"Bineînțeles că mă bazez pe Pancu. Poate să mai joace la un nivel foarte bun, după părerea mea. Și astăzi (n.r. vineri, 24 iulie) l-am observat la antrenament. Se pregătește foarte bine și sunt sigur că poate face față inclusiv în Liga 1, nu doar în Liga a 2-a. Ne-am gândit și la Daniel Niculae și vom avea o discuție și cu el. Drăghia face parte din lot în continuare și trebuie să avem o discuție cu el.", a declarat Florin Marin, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport




Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑