Legenda fotbalului italian, Andrea Pirlo a fost prezentat oficial la echipa New York City



 

Andrea Pirlo a fost prezentat oficial la echipa New York City. Legenda fotbalului italian susţine că nu a plecat în calitate de turist în Campionatul Nord-American.

Andrea Pirlo a venit la New York City liber de contract, după ce a jucat în ultimele patru sezoane la Juventus Torino. În vârstă de 36 de ani, mijlocaşul italian va fi coechipier cu alte două vedete, englezul Frank Lampard şi spaniolul David Villa.

"Nu sunt genul de fotbalişti care apar pe coperţile revistelor. Nu am venit aici în calitate de turist, ci am venit să joc. Este ceva care mise dă uşor. Este ceva care îmi place şi o fac bine. Vreau să ajut MLS să crească pe plan mondial şi să devină o competiţie celebră. Totuşi, responsabilitatea mea cea mai mare este să joc şi să o fac cât mai bine", a spus mijlocaşul New York City, Andrea Pirlo. 

Antrenorul lui New York City susţine că Andrea Pirlo va avea un rol decisiv în echipa sa. 

"Rolul lui Andrea în echipa noastră nu va fi de ambasador. Andrea va fi unul dintre cei mai importanţi jucători. Scopul său va fi de a ajuta echipa să câştige cât mai multe meciuri. Obiectivul nostru în acest sezon, este de a ajune în play-off. Mai avem 14 meciuri de disputat şi sunt la trei puncte distanţă de un loc care ne-ar asigura prezenţa în play-off", a declarat antrenorul New York City, Jason Kreis. 

Andrea Pirlo şi-a început cariera în 1995 la Brescia. În campionatul Italiei el a mai jucat la Inter, Reggina, AC Milan şi Juventus. El a câştigat de şase ori titlul în Serie A, de două ori Cupa şi de trei ori Supercupa Italiei.

Alături de AC Milan, Andrea Pirlo a câştigat de două ori Liga Campionilor, iar în sezonul trecut a ajuns până în finală acestei competiţii cu Juventus Torino.

Mijlocaşul italian a debutat la echipa naţională a Italiei în 2002 şi a devenit campion mondial în 2006, iar în 2012 a cucerit medaliile de argint la Campionatul European, găzduit din Ucraina şi Polonia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑