Dinamo Bucuresti s-a descatusat in fata celor de la Universitatea Cluj.Vezi cum a jucat



024 августа 2013

 

Dupa 3 etape in care nu a cunoscut victoria, Dinamo Bucuresti s-a descatusat aseara in fata celor de la Universitatea Cluj. Cainii au muscat tare si si-au umilit adversarii cu un zdrobitor 6 la 0.

 

Dinamo Bucuresti a inceput slab partida disputata pe teren propriu, in fata Universitatii Cluj, apoi insa s-a impus fara drept de apel. Cainii rosii puteau sa plateasca scump in primele 20 de minute, atunci cand ardelenii au avut nu mai putin de patru ocazii mari la poarta lui Balgradean. Insa imediat Danciulescu a dat startul show-ului, dupa un penalty scos in minutul 27. Dragos Grigore a deschis scorul si apoi cainii rosii au fost de neoprit. Boubacar a majorat diferenta doar doua minute mai tarziu, 

 

pentru ca pana la pauza sa fie deja 3 la 0. Acelasi Grigore a realizat dubla, tot dintr-o lovitura de la 11 metri. In partea secunda Dinamo Bucuresti a reusit sa mai inscrie de 3 ori prin Luchin, Curtean si Rotariu.

 

Dupa aceasta victorie, cainii rosii au ajuns la un total de 8 puncte si au urcat in prima jumatate a clasamentului. Tot aseara intr-o alta partida a etapei noupromovata Sageata Navodari a obtinut o victorie de moral in fata celor de la Viitorul Constanta, scor 3 la 1. Mihai Roman a fost eroul gazdelor, reusind o dubla. In cea de-a treia partida a zilei, FC Brasov a invins-o la limita cu 2 la 1 pe Poli Timisoara.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑