Italia – Scoția 12-16. Prima victorie reușită de britanici în 2015



024 августа 2015

 

**VIDEO** Italia – Scoția 12-16. Prima victorie reușită de britanici în 2015

Pregătirile pentru Cupa Mondială la rugby sunt în toi. Scoția a învins Italia, chiar la Torino, cu 16-12, cu un eseu marcat spre finalul partidei.

Spectacol la Torino: Italia și Scotia și-au testat forțele cu o lună înainte de startul Cupei Mondiale la rugby. Oaspeții conduceau cu 6-0 după primul sfert de ora: David Weir a făcut diferența din două lovituri de pedeapsă.

Gazdele, care fac parte din grupa României la Cupa Mondială, au revenit în meci. Gonzalo Garcia a punctat de la jumătea terenului, după care s-a jucat pe contre. Scoțienii au revenit la un avantaj de 6 puncte, însă Italia a forțat egalarea. Chiar în ultimele secunde ale primei reprize, Tommaso Allan a rezolvat cea mai simplă lovitură de pedeapsă a partidei și la vestiare s-a intrat cu 9-9.

Fanii au declanșat fiesta la pauză, iar gazdele au început în forță partea secundă a partidei. Același Allan Tomasso a executat perfect o nouă lovitură de pedeapsă și a dus scorul la 12-9.

Finalul le-a aparținut oaspeților. Henry Pyrgos a culcat balonul în terenul de țintă advers, după o acțiune perfectă, și Italia – Scoția s-a terminat 12-16. Este primul succes pe care britanicii îl reușesc în 2015.

Cupa Mondială la rugby începe pe 18 septembrie și va fi transmisă în România de Digi Sport.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑