Stanciu: "Această victorie ne va ajuta pentru meciul cu Rosenborg"



024 августа 2015

 

**VIDEO** Stanciu:

VIDEO CSU Craiova - Steaua 1-2. Victorie de moral pentru campioana României în etapa a 8-a din Liga 1. Golurile înscrise de Tade și Nicușor Stanciu au trimis toate cele 3 puncte în contul campioanei, la ultimul meci înainte de returul cu Rosenborg.

Marcator al primul gol al Stelei în disptua din Bănie, Nicușor Stanciu poate fi unul din plusurile roș-albaștrilor în disputa din Norvegia. Decarul campioanei a revenit pe gazon după o accidentare și foarte probabil va fi titular în returul cu Rosenborg.

"Pentru noi cel mai important era să luăm cele 3 puncte. Am avut parte de o săptămână mai grea, s-au întâmplat multe. E important că mister a rămas alături de noi. Asta ne-a motivat și mai tare, era esențial pentru noi. Trebuia să câștigăm în campionat, iar acum ne gândim la meciul cu Rosenborg. Victoria asta ne va ajuta pentru meciul din Norvegia. Mergem acolo și încercăm să jucăm un fotbal plăcut. Vom lupta pentru fiecare minge și vom încerca să câștigăm și de ce nu să ne și calificăm. Va fi un meci greu acolo, trebuie să revenim de la 3-0. Vom face tot ce e posibil" a declarat Stanciu la finalul partidei din Bănie.

Fostul mijlocaș al celor de la FC Vaslui a recunoscut că și vizita patronului în cantonamentul de la Mogoșoaia a adus un plus echipei. "Patronul a fost la noi, ne-a încurajat, ne-a spus că e totul ok și că are încredere in noi. Noi ne știm valoarea și potențialul. Tot ce trebuie acum să facem este să intrăm pe teren și să câștigăm meciurile" a mai spus Stanciu.

Dacă la partida cu norvegienii antrenorul Mirel Rădoi a fost în tribune, la duelul de la Craiova tehnicianul campioanei a luat loc pe banca de rezerve, însă nu a putut oferi indicații elevilor săi din cauza deciziei Comitetului Executiv al FRF.

"E o situație ciudată, dar este important că este lângă echipă și că îl vedem pe bancă acolo, că nu prea poate să ne dea indicații este cu totul altceva. A fost puțin ciudat, a fost o săptămână grea, încărcată și rezultatul din meciul cu Rosenborg l-a făcut să se gândească puțin la plecare, dar are tot suportul jucătorilor, am creat un grup foarte frumos, suntem o familie și mă bucur că am reușit împreună cu cei din conducere să-l facem să rămână" a încheiat Stanciu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑