Djokovic, după a 5-a finală pierdută la Cincinnati: "Aștept să se retragă Federer"



024 августа 2015

 

**VIDEO** Djokovic, după a 5-a finală pierdută la Cincinnati:

Novak Djokovic a ratat un nou trofeu, după înfrângerea în fața lui Andy Murray, din urmă cu o săptămână, în ultimul act la Montreal. Liderul mondial s-a blocat la Cincinnati. De cinci ori a ajuns în finală, însă nu a câștigat niciodată.

Roger Federer s-a impus după o oră și jumătate de joc și a trecut în avantaj la întâlnirile directe. Elvețianul a câțtigat 21 de meciuri contra liderului mondial, în timp ce sârbul are cu un succes mai puțin.

Disputa transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 3 a fost partida cu numărul 5 în acest an. Djokovic a triumfat la Indian Wells, Roma şi Wimbledon, iar Federer are victorii la Dubai și Cincinnati.

"Este a 5-a oară când am fost în finală şi nu am câştigat trofeul. Aşa că va trebui să aştept ca Roger să se retragă şi apoi să încerc să fac ceva" a declarat Djokovic. "Da, ceremoniile de decernare a trofeelor sunt aşa, ne mulţumim unul altuia pentru joc. Mulţumesc Novak pentru că ai fost într-un nou turneu, să avem oportunitatea să jucăm unul împotriva altuia" a adăugat Federer.

Elvețianul are 7 trofee la Cincinnati, primul în urma cu exact 10 ani, dupa o finala cu Andy Roddick.

"Pentru mine, clar, este un turneu foarte special. Nu ştiu în câţi ani mă voi mai putea întoarce, dar voi încerca să mai fiu în mulţi dintre anii care vor urma" a mai declarat fostul lider mondial.

În finala cu Novak Djokovic, elvețianul a servit nu mai puțin de 7 ași, iar procentajul de mingi câștigate cu primul serviciu a fost excelent, 83 la sută.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑