Golgheterul Yarmolenko a fost votat "omul meciului" de către 80% din fanii lui Dinamo Kiev. A reușit o "dublă" superbă



024 сентября 2014

**VIDEO** Golgheterul Yarmolenko a fost votat

Dinamo Kiev se află în creștere de formă și echipa pregătită de Serghei Rebrov a învins-o pe Volin Luțk cu 4-1 în etapa a 7-a a campionatului. Golurile victoriei au fost marcate de Yarmolenko (2), Lens și Kalitvintsev, iar rivala Stelei din grupele UEL a urcat pe locul 3.

După partida cu Volin, fanii lui Dinamo Kiev au votat pe site-ul oficial cel mai bun fotbalist al echipei din Kiev, iar Andriy Yarmolenko (24 de ani) a câștigat majoritatea surfragiilor. 80% dintre suporteri au considerat că atacantul cu 40 de selecții la naționala Ucrainei a fost omul decisiv în victoria cu Volin. El a deschis scorul în minutul 18 și a făcut apoi 3-0 în minutul 61, stabilind practic soarta victoriei.

Mai întâi, Yarmolenko a finalizat o pasă inteligentă de la Belhanda, care l-a lăsat singur cu portarul, la 10 metri. Apoi, același Yarmolenko a înscris, de această dată după un contraatac letal al gazdelor, finalizat cu un șut puternic și plasat al aceluiași Yarmolenko. El este golgheterul echipei, cu 5 reușite, după ce sezonul trecut a marcat de 12 ori în campionat.

În sezonul trecut din Ucraina, Yarmolenko a fost al doilea marcator al formației din Kiev (12 goluri), fiind depășit doar de congolezul Dieumerci Mbokani. Accidentat, jucătorul venit de la Anderlecht are șanse minime să evolueze în fața Stelei.

Ultima echipa de start folosită de Rebrov: Rybka - Vida, Danilo Silva, Dragovic, Makarenko - Rybalka, Sydorchuk - Yarmolenko, Belhanda, Lens - Kravets. Au mai intrat Teodorczyk, Buyalskyy și Kalitvintsev. Până la partida cu Steaua, Dinamo Kiev mai are meci în campionat contra lui Karpaty Lvov, în deplasare, pe 27 septembrie.

Steaua joacă la Kiev cu Dinamo, în a doua etapă a grupelor UEFA Europa League. Partida se va disputa joi, 2 octombrie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video vor fi ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

15 goluri în 40 de meciuri la națională a contorizat Yarmolenko, aflat la Dinamo Kiev din 2007

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑